Klinker og fliser​

Flot udsmykning til rum​

​Hos O.Ø.Byg hjælper vi dig med klinker og fliser. Om det er bare udskiftningen af det der allerede er eller en total renovering kan vi rådgive dig og komme med inspiration til et kreativt og tidsløst valg af klinker og fliser, samt den funktionelle indretning.

I daglig tale bliver klinker & fliser brugt i et, men begge kommer selvfølgelige med deres fordele og ulemper. Klinker er et slidstærkt materielle der kan bruges over hele huset hvor det næsten kun er nødvendigt at udskifte dem af ren kosmetiske årsager, da de er nærmest umulige at slide op.

​Udvalget er også stor og der kan fås mange forskellige typer af klinker, så hvis du er ud efter at skabe det unikke og personlige rum er klinker en god valgmulighed.

Fliser derimod er produceret i sten, beton eller brændt ler. Hvis en flise er produceret i sten eller beton er den primære brug udendørs, hvorimod hvis det er brændt glaseret ler så er det hovedsageligt til indørs brug. Man skal dog her være opmærksom på at fliser ikke er lige så slide stærke som klinker er og at man ikke altid kan anvende en type for fliser på både gulv og væg. Derfor er det en nødvendighed, når man har med fliser at gøre, at tjekke hvad de er egnet til inden man starter på sit projekt.

Kontakt os idag og lad os tage en dialog om dit projekt og om hvad der ville egne sig bedst til lige præcis dit projekt.

Kontakt

O.Ø Byg​

CVR: 30932021

Parkvej 35, 4600 Køge

Telefon: 60 62 73 42

E-mail: post@oobyg.dk

Åbningstider

​Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

​Lørdag: lukket

​Søndag lukket

Bestil en murer nu

60 62 73 42

Copyright © 2021 O.Ø Byg. Alle rettigheder forbeholdes.